BARÇA
Esports Barça 24/10/2012

El blaugrana Martín Montoya, denunciat per un taxista que l'acusa de robar-li la cartera

El portal d'internet Terra explica que els fets van passar el 19 d'octubre a Madrid, durant la concentració de la selecció espanyola sub-21. El jugador, a través de Twitter, nega els fets

Ara
1 min
Martín Montoya, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl portal d'internet Terra explica aquest dimecres que el jugador del Barça Martín Montoya ha estat denunciat per un taxista madrileny que l'acusa d'haver-li robat la cartera.

Els fets, segons Terra, van passar el 19 d'octubre, durant la concentració de la selecció espanyola sub-21 a Madrid. El defensa blaugrana va arribar a l'aeroport de Barajas i, per anar a l'hotel de la concentració, va agafar un taxi. El taxista que el va portar a l'hotel es va adonar que després del servei no tenia la cartera i va intentar trobar el jugador del Barça.

Tot i que una persona de la selecció espanyola li va facilitar el telèfon de Montoya, el taxista no va poder contactar-hi i va ser el representant del jugador, Josep Maria Orobitg, qui va trucar al taxista. El taxista, veient que no recuperaria la seva cartera, va decidir denunciar el jugador.

El jugador del Barça ha desmentit els fets a través del seu compte de Twitter personal: "Les acusacions que estan arribant i que fan referència al robatori de la cartera d'un taxista són totalment falses", ha tuitejat Montoya.

stats