Barça
Esports Barça 01/10/2013

Martino: "Hem tingut el control absolut del partit i hem jugat amb regularitat durant els 90 minuts"

El tècnic del Barça valora que l'equip hagi mantingut la mateixa línia durant el primer i el segon temps i que hagi gestionat bé la possessió de la pilota

Natalia Arroyo
2 min
Gerardo Martino, donant instruccions al Celtic Park

BarcelonaMolt satisfet amb el rendiment de l'equip, Tata Martino ha elogiat l'actuació del seu Barça contra el Celtic, en un partit complicat pel plantejament defensiu dels escocesos. "Hem tingut molta possessió de la pilota i l'hem gestionat bé. Hem sigut verticals quan tocava i hem combinat quan tocava, també, però no hi havia espais. No era fàcil. Però hem tingut dinamisme, ho hem fet bé", ha analitzat el tècnic.

L'argentí, a més, ha coincidit amb la valoració de Cesc i ha reiterat que "ha sigut un partit bastant complet". "L'hem jugat amb molta regularitat durant els 90 minuts, excepte l'acció del rebot en què Valdés ha fet una aturada espectacular".

Aprofundint en la seva anàlisi del partit, Martino ha destacat que l'equip hagi proposat "moltes alternatives" malgrat que no ha pogut tenir gaires ocasions. "Però és que és molt difícil crear moltes opcions de gol davant un equip que es tanca tant bé al darrere. Després el partit s'ha obert i imperiosament havíem de ser verticals".

Martino ha insistit en la confiança que, des del primer dia, ha tingut en Bartra tot i no haver-lo integrat en les rotacions. "Avui ha tingut una actuació impecable", ha celebrat. D'altra banda, també ha repartit elogis al partit de Cesc tot i que no ha amagat que "és impossible no trobar a faltar el Leo"."Nosaltres preferiríem jugar amb Messi, òbviament. Però el Barça té una plantilla prou jerarquitzada com perquè, quan ell no hi sigui, resoldre la seva absència", ha afegit.

Sobre l'expulsió de Brown per agredir Neymar, l'entrenador blaugrana ha aclarit que es trobava molt lluny de l'acció, però creu que l'expulsió era correcte. També ha aplaudit el caràcter de Neymar, que "ha tingut prou personalitat per seguir jugant igual malgrat la pressió del públic".

stats