BARÇA
Esports Barça 24/10/2012

El Comitè de Competició no accepta les al·legacions del Barça i sanciona Mascherano amb un partit

El Barça recorrerà la decisió de sancionar Mascherano al Comitè d'Apel·lació. Si aquest no accepta les al·legacions, l'argentí no jugarà dissabte contra el Rayo

Ara
1 min
Mascherano, exercitant-se a la Ciutat Esportiva del Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Comitè de Competició no ha acceptat les al·legacions que va presentar el Barça per la segona de les targetes que va veure Mascherano durant el partit contra el Deportivo a Riazor i ha estat sancionat amb un partit.

El Barça va recórrer la segona targeta groga que va veure Mascherano aportant el vídeo de la jugada. Tot i això, el Comitè no ha acceptat les al·legacions del club blaugrana, perquè, segons el seu punt de vista, "la prova videogràfica aportada no acredita de manera concloent l'existència d'un error material manifest, sinó al contrari, evidencia la correcció del fet descrit a l'acta arbitral".

El Barça ha decidit recórrer la decisió del Comitè de Competició i presentarà al·legacions al Comitè d'Apel·lació. En cas que aquest últim comitè no accepti el recurs del club blaugrana, Mascherano no jugarà dissabte contra el Rayo Vallecano (22 hores).

stats