Barça
Esports Barça 30/06/2011

Folguera: "Anem a una residència que serà un exemple per al futbol europeu"

El Barça tanca La Masia de Can Planes com a residència d'esportistes en un acte sobri i simbòlic, i el 20 de juliol inaugurarà la 'Masia' moderna a la Ciutat Esportiva

Albert Solé
1 min
Guillermo Amor, Carles Folguera, Josep Maria Bartomeu i Jordi Mestre davant de la Masia.

BarcelonaEl Barça va tancar ahir oficialment la temporada 2010/11 del futbol base amb el tancament simbòlic de La Masia de Can Planes, entesa com a residència d'esportistes. En un acte sobri, i sense el president Sandro Rosell, que està a l'Argentina per l'inici de la Copa Amèrica, el vicepresident Josep Maria Bartomeu ha dirigit els parlaments amb els que s'ha posat punt i final a 32 anys de l'ús de La Masia per acollir als futurs cracs del Barça (resum de la història de La Masia).

Jordi Mestre, directiu responsable del futbol base, ha recordat l'esperit formador de la Masia, tant de futbolistes com de persones, però ha destacat que també volen guanyar: "Som competitius i sortim sempre a guanyar, però no ha guanyar a qualsevol preu".

Carles Folguera, director de La Masia, ha mirat al passat i al present: "És bo reconèixer un dia com avui l'excel·lent idea que van tenir els directius el 1979 de crear una residència de joves futbolistes a La Masia, i a l'hora estem il·lusionats amb el canvi que farem, ja que anem a una residència que serà un exemple per al futbol europeu". La nova 'Masia' estarà situada dins la Ciutat Esportiva, dura el nom d'Oriol Tort, i s'inaugurarà el proper 20 de juliol. Serà un edifici de 5 plantes (6.000 metres quadrats) i acollirà 80 esportistes, entre els quals també joves de les seccions professionals.

stats