BARÇA
Esports Barça 08/01/2015

Xavi, baixa d'última hora per jugar contra l'Elx

El de Terrassa té una petita lesió fibril·lar al soli de la cama esquerra. Tampoc jugarà Mathieu, que té molèsties al tendó d'Aquil·les

Ara
1 min
Xavi, amb Luis Suárez i Adriano parlen durant un entrenament / FCBARCELONA

BarcelonaLuis Enrique Martínez, entrenador del Barça, ha donat aquest dijous al matí la convocatòria de 18 jugadors per enfrontar-se a l'Elx aquesta nit (22 h) en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei al Camp Nou.

A última hora, també ha caigut de la llista Xavi, que té una petita lesió fibril·lar al soli de la cama esquerra. El de Terrassa, que ha estat substituït per Iniesta –que en principi descansava– a la llista de convocats per d'aquest dijous a la nit, també és dubte per al partit de diumenge contra l'Atlètic de Madrid.

Mathieu, amb molèsties al tendó d'Aquil·les de la cama esquerra, és baixa per precaució. Bravo i Busquets, per la seva banda, descansaran per decisió tècnica.

Així, la llista de convocats és la següent:

Ter Stegen, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Alves, Samper i Munir.

stats