PILOTA D'OR
Esports Barça 07/01/2013

Messi: "Vull compartir el premi amb Tito i amb Abidal, espero que es recuperin al més aviat possible"

L'argentí, que ha recollit la seva quarta Pilota d'Or, diu que l'emoció i els nervis no l'han deixat parlar després de rebre el guardó

Ara
1 min
Leo Messi, a Zuric

ZuricLeo Messi ha volgut compartir el premi que ha rebut aquest dilluns amb els seus companys del Barça i, sobretot, amb el tècnic blaugrana, Tito Vilanova, i el seu company Éric Abidal.

"Quan he recollit el premi no em sortien les paraules. Vull compartir el premi amb Tito i amb Abidal, espero que es recuperin al més aviat possible. Ha estat un cop dur, però veure'ls els dos ens fa sentir feliços, és el millor premi que ens poden donar", ha dit Leo Messi a TV3.

"L'emoció, els nervis... no estic acostumat a parlar davant de tanta gent", ha comentat l'argentí. I, preguntat sobre si el 2014 anirà a Zuric a recollir la cinquena Pilota d'Or, ha afegit: "Ara toca gaudir d'aquest premi i esperar que aquest any arribin els títols que l'any passat no van arribar".

Pel que fa al vestit que ha lluït durant la gala, Messi ha dit: "He portat el vestit perquè era diferent. L'any passat ja vaig venir vestit d'una manera diferent".

stats