Barça
Esports Barça 12/03/2013

El Milan és el rival amb qui el Barça s'ha enfrontat més vegades a la Lliga de Campions

Els blaugranes han jugat 14 vegades contra els italians amb un balanç positiu per als culers: 6 victòries, 4 empats i 4 derrotes

Ara
1 min
UN PARTIT HISTÒRIC 
 Ronaldinho xutant una falta durant la semifinal de la Champions del 2006, que el Barça va guanyar a Milà per 0-1 amb gol de Giuly.

BarcelonaEl Milan és el rival amb qui el Barça s'ha enfrontat més vegades en la Lliga de Campions sumant l'antic i el nou format d'aquesta competició. Fins a un total de 14 vegades s'han vist les cares tots dos clubs, amb un balanç positiu per als blaugranes: 6 victòries, 4 empats i 4 derrotes.

La història dels enfrontaments del Barça en aquesta competició deixa el Chelsea com el segon equip que més vegades ha jugat contra els blaugranes (12), mentre que el Reial Madrid, el Galatasaray i el Dinamo de Kíev serien els següents, amb 8 duels.

El primer partit entre catalans i italians data del 4 de novembre de 1959. Precisament aquell any és l'única vegada en tota la història en què els blaugranes han sigut capaços de guanyar el Milan per més de dos gols d'avantatge. Va ser en l'enfrontament de tornada al Camp Nou, el 25 de novembre de 1959, en el qual el Barça va guanyar per 5-1.

stats