COPA DEL REI
Esports Barça 17/01/2012

Mourinho no dóna la llista de convocats per enfrontar-se al Barça

El tècnic ha trencat la norma de donar la llista de convocats en la prèvia dels partits i ha citat els seus jugadors a un entrenament matinal el mateix dia del clàssic

Efe
1 min

MadridJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, oculta les seves cartes fins a l'últim moment, i aquest dimarts ha trencat la norma de donar la llista de convocats en la prèvia dels partits, i ha citat els seus jugadors a un entrenament matinal el mateix dia del clàssic.

El Reial Madrid no ha donat com és habitual a la conclusió de la conferència de premsa de Mourinho la llista de convocats per al partit d'anada dels quarts de final de Copa del Rei. El club ha anunciat que els jugadors estan citats a un entrenament a les 12.00 hores de dimecres a l'estadi Santiago Bernabéu.

Tampoc aniran concentrats a l'hotel en la nit prèvia, ni els jugadors coneixen els convocats per al clàssic. Mourinho només ha fet públic el nom d'un jugador que segurament sí que serà a la llist: l'argentí Ángel di María, que arriba just al partit després d'una lesió muscular.

stats