Mundial 2018

Està agraït al país per la bona acollida quan va jugar al Al-Ahli al tram final de la seva carrera

Guardiola vol que Qatar aculli el Mundial 2022: avui es decideixen també les seus del 2018

La FIFA donarà a conèixer avui a les 16.00 hores les dues guanyadores per les edicions del 2018 i 2022. Barcelona, València i Alacant podrien ser seus si guanya la candidatura d'Espanya i Portugal

L'acte tindrà lloc a Zúrich, després que cadascuna de les candidates hagin presentat el seu projecte, i decidirà qui alberga la Copa del Món del 2018 i 2022.

Les opcions pel 2018 són Espanya i Portugal, Anglaterra, Bèlgica i Holanda, i Rússia. Si guanya la primera de les candidatures, la d'Espanya i Portugal, alguns dels partits es jugarien al Camp Nou i a l'Estadi Lluís Companys a Barcelona; a l'estadi José Rico Pérez d'Alacant, que seria remodelat i ampliat; i a l'estadi "Nou València" de València, que encara no està construït.

Les opcions pel 2022 són Austràlia, Japó, República de Corea, Qatar i els Estats Units. El tècnic blaugrana Pep Guardiola ja s'ha posicionat i no amaga el seu desig que el Mundial 2022 es celebri a Orient Mitjà. De fet, Pep Guardiola va participar en el rodatge de l' anunci de la candidatura del Qatar, juntament amb futbolistes com Ronald de Boer i Gabriel Batistuta.

Etiquetes

Més continguts de