BARÇA
Esports Barça 30/03/2011

La música de Shakira, prohibida al Bernabéu

El diari 'Marca' informa que les cançons de la colombiana no sonen a la megafonia de l'estadi des de fa diversos partits. Ahir, la cantant va publicar una foto al seu Twitter on apareix amb el blaugrana Gerard Piqué

Redacció
1 min
Shakira i Piqué, junts / @shakira

BarcelonaLes cançons de Shakira ja no sonen a l'estadi Santiago Bernabéu, segons informa avui el diari Marca. La relació de la cantant colombiana amb el central del FC Barcelona Gerard Piqué sembla que no agrada al club madrileny, que ha decidit canviar la wakamúsica de Shakira per cançons de Rihanna o Lady Gaga.

Segons informa el diari esportiu, “no hi ha un motiu ni una explicació” per a la decisió del club blanc, tot i que el mateix text reconeix que “els més suspicaços vagin molt més lluny i apuntin a la relació que manté l'artista amb el central del Barça Gerard Piqué”.

La notícia coincideix amb la publicació d'una nova fotografia en què Shakira i Piqué apareixen junts. La cantant diu al seu compte de Twitter que vol “presentar el seu sol” i enllaça la imatge en què el català i ella surten abraçats.

stats