BARÇA

La negociació per acomiadar Braida es confon amb el fitxatge de Neymar

L'advocat Juan de Dios Crespo ha anat a les oficines del Camp Nou però no per temes del futbolista

Des que Josep Maria Bartomeu va decidir agafar el toro per les banyes i lluitar per aconseguir el fitxatge de Neymar, tot el que es mou a l'entorn del brasiler provoca sensació. L'última situació controvertida ha estat la presència de Juan de Dios Crespo a les oficines del Camp Nou. Aquest advocat va ser un dels que va representar Neymar quan el brasiler va marxar cap al PSG, i qui es va encarregar de pagar els 222 milions del traspàs. Aquest cop, però, no venia per temes relacionats amb el futbolista sinó perquè també és l'advocat d'Ariedo Braida i el Barça està negociant la rescissió del contracte de l'assessor esportiu italià.

La presència de Juan de Dios Crespo a les oficines ha fet disparar totes les alarmes, sobretot perquè ja només falten tres setmanes perquè s'acabi el mercat de fitxatges i només hi ha dos candidats, Barça i Madrid, per endur-se Neymar del PSG. Fonts del club han hagut de desmentir els rumors sobre un fitxatge imminent aclarint que la seva presència no tenia "res a veure" amb la hipotètica contractació del brasiler.

Més tard, RAC1 informava que el motiu de la presència de l'advocat al Camp Nou era negociar la desvinculació d'Ariedo Braida, que treballa al club des del 2015, primer com a assessor en futbol internacional i després com a executiu de l'àrea esportiva. Braida té 73 anys.