Barça
Esports  /  Barça 27/02/2020

Neymar demanda el Barça per tercera vegada

El davanter exigeix 6,5 milions d'euros al club blaugrana

Ara
1 min
Neymar, celebrant un gol amb el PSG al costat de Cavani.

BarcelonaSegons ha publicat El Mundo, Neymar ha tornat a demanar el Barça i li exigeix 6,5 milions d'euros per les contingències fiscals que va haver d'afrontar pels contractes ficticis del seu fitxatge. Es tracta de la tercera acció judicial del davanter contra el club blaugrana.

Aquesta reclamació arriba uns mesos després que el jugador del Paris Saint Germain interposés una nova demanda contra el club blaugrana “per impagament d’una part del seu salari quan va abandonar Barcelona”. El brasiler va reclamar uns 3,5 milions d’euros acusant el club català d’actuar amb “absoluta mala fe” per haver fitxat pel PSG. Segons els advocats del jugador, el Barça hauria buscat la manera de “castigar” Neymar sense pagar-li tot el que li pertocava, com a càstig per veure com marxava al Paris Saint-Germain, rival del Barça a Europa.

Neymar ja va demandar al Barça en el seu moment per l’impagament de la segona part de la prima de renovació que li corresponia quan va abandonar el club blaugrana. Neymar va reclamar el pagament de 30 milions d’euros mentre que el Barça, per la seva banda, li va reclamar al jutjat de primera instància de Barcelona el total dels ingressos derivats de la renovació que va rubricar mesos abans de fitxar pel PSG. El Barça va arribar a dipositar davant del notari la quantia pendent de la prima de renovació de Neymar, però ell va marxar al PSG. Malgrat que el cas continua obert, el Barça va intentar fitxar Neymar a l'estiu, amb el brasiler oferint-se per tornar i mostrant-se predisposat a retirar la denúncia. Ara, en canvi, n'ha posat dues més.

stats