Barça
Esports Barça 27/04/2011

Nit de festa a Canaletes

El 0-2 del Barça al Santiago Bernabéu ha desfermat l'eufòria a Barcelona, on molts seguidors s'han aplegat fins a Canaletes per celebrar la victòria

Redacció
1 min
Festa a Canaletes.

BarcelonaCentenars de persones han sortit aquest dimecres a la nit als carrers del centre de Barcelona per celebrar la victòria del Barça contra el Madrid a l'estadi del Santiago Bernabéu. Els culers s'han concentrat a la font de Canaletes i a la Rambla de Barcelona per festejar el 0-2 a favor del FC Barcelona en el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. Tot i les intenses celebracions que s'estan produint per aquesta victòria després que la setmana passada el Barça perdés contra el Madrid en la final de la Copa del Rei, de moment no ha transcendit cap incident destacable, segons ha informat la Guàrdia Urbana.Els carrers del centre de Barcelona s'han omplert d'aficionats vestits amb samarretes de l'equip triomfador del partit d'aquest dijous. Guarnits amb bufandes, banderes, xiulets i trompetes tots els culers s'han concentrat al voltant de la font de Canaletes per escalar-la tot entonant càntics de victòria o l'himne del Barça.

Tot i que ni la Guàrdia Urbana ni els Mossos d'Esquadra havien previst cap dispositiu de seguretat especial per al partit d'aquest dijous, algunes furgonetes de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana han estat custodiant durant ben entrada la nit els carrers adjacents a la Rambla de Barcelona, que han estat tallats a la circulació fins la una de la matinada, quan la ciutat ja s'anava buidant.

stats