Barça
Esports Barça 08/09/2011

De Gispert: "Guardiola busca l'excel·lència de manera obsessiva"

La presidenta del Parlament de Catalunya ha afirmat que Guardiola "ha demostrat dia a dia el seu compromís amb un projecte", i ha assegurat que li donen la medalla perquè treballa "amb coratge, buscant l'excel·lència de manera obsessiva"

M.s.
1 min
Núria de Gispert durant l'entrega de la Medalla d'Honor del Parlament a Guardiola.

BarcelonaNúria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya, ha recordat que: "És un acte lluminós, però que el fem en un moment en què les coses no van bé i ens obliguen a no baixar la guàrdia per superar la crisi política i social".

"Ha demostrat dia a dia el seu compromís amb un projecte", ha comentat De Gispert, que també ha dit que el tècnic "va saber afrontar els reptes, perquè [la seva designació com a entrenador del Barça] va ser una aposta de risc en un moment de crisi".

De Gispert ha assegurat que Guardiola treballa "amb coratge, buscant l'excel·lència de manera obsessiva" i ha dit que aquesta és una de les raons per les quals el Parlament li dóna la Medalla d'Or.

"Guardiola ens trasllada un relat convincent, perquè respecta les formes sense renunciar a l'autenticitat i la passió", ha conclòs la presidenta del Parlament.

De Gispert ha dedicat una part del seu discurs a reivindicar la immersió lingüística en català a l'escola. I, des del mateix auditori del Parlament, als seients dels convidats, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha llançat una crítica a aquests discurs, que ha considerat "victimista i caspós", amb una piulada a Twitter.

stats