BARÇA

El Barça confirma el nom de Gerard López per entrenar el filial

El tècnic deixa la selecció catalana i firma per dues temporades amb el club blaugrana

El Barça ha fet oficial aquest dimecres el nom de Gerard López com a nou entrenador del filial. El tècnic, fins ara a la selecció catalana, ha firmat per dues temporades amb el conjunt blaugrana. "És un honor poder tornar al Barça", ha dit en declaracions difoses pel propi club.

Gerard López, de 36 anys, es va formar a les categories inferiors del Barça i va j ugar al primer equip entre el 2000 i el 2005 (provinent del València). Al 2011 va penjar les botes i va començar la seva tasca com a entrenador el 2013, fent-se càrrec de la selecció catalana, un rol que haurà de deixar de fer per dedicar-se plenament al filial blaugrana. Paral·lelament, ha estat comentarista dels partits de futbol per Televisió de Catalunya.

L'entrenador es traslladarà aquest mateix dimecres cap a Torremirona, on dirigirà la seva primera sessió (18.30 h). "Com a entrenador del Barça B tinc dos reptes principals: retornar l'equip a la Segona Divisió A i ajudar que jugadors del filial puguin pujar al primer equip”, ha dit Gerard López, que ha afegit: "La meva experiència al planter i al filial del Barça em serà útil, perquè puc posar-me a la pell dels jugadors. Tinc ganes de començar a treballar i estic convençut que al costat de Pep Segura (secretari tècnic del futbol formatiu) farem una gran feina”.