Publicitat
Publicitat

Mundial de Clubs

El traumatòleg Ángel Villamor creu que David Villa podria començar a entrenar-se d'aquí un mes i mig

El traumatòleg madrileny explica que tot depèn de la zona en què es trobi la fractura del jugador del Barça

El traumatòleg madrileny Ángel Villamor ha explicat que, depenent de la zona en què es trobi la fractura del jugador del Barça David Villa, aquest podria començar a entrenar-se d'aquí un mes i mig.

"És important saber en quina zona es troba la fractura (de tíbia), ja que ni la intervenció ni la rehabilitació és la mateixa, però la fractura més freqüent sol ser a l'altura del turmell, que és la menys greu", ha indicat.

"Aquesta lesió es produeix en una zona que té molt reg sanguini i sol consolidar bastant bé, ja que és una operació senzilla, en què s'implanta una placa i des de l'endemà es pot començar la rehabilitació", ha explicat Ángel Villamor.

"En aquest tipus de fractura, com que la rehabilitació comença l'endemà, es manté una bona mobilitat i el to muscular, per la qual cosa habitualment en un mes o mes i mig ja s'ha format el call i es pot començar a entrenar. I més o menys en un altre mes, en funció de la confiança de l'esportista, es podria començar a jugar", ha assegurat Villamor.

"Per contra, si la fractura és a l'altura de la meitat de la tíbia caldria parlar d'un procés més llarg, ja que en aquest tipus d'intervenció es col·loca un clau endomedul·lar i es necessiten al voltant de dos mesos i mig perquè es formi call i es consolidi la fractura", ha comentat.

"És llavors quan es pot començar a entrenar, i requereix un mes o una mica més començar novament a jugar", ha continuat el metge, que ha realitzat aquestes precisions després d'aclarir que en aquest moment desconeix el tipus de fractura exacta que pateix el davanter del Barcelona.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT