RECULL ARTICLES D'OPINIÓ

"Al periodista li interessa la imatge de Bartomeu apunyalant Tito, encara que sigui mentida": els articles d'opinió

Els columnistes de la premsa esportiva analitzen les últimes informacions aparegudes sobre el cas Neymar

L'actualitat dels internacionals del Barça, repartits amb les seves seleccions, i les últimes informacions aparegudes sobre el cas Neymar centren la majoria dels articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimarts.

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'
"Veure Messi assegut a la banqueta és una imatge que produeix sorpresa i preocupació. [...] Si l'altre dia no va jugar contra el Salvador no hi ha una altra explicació que problemes físics. [...] El Barça preferiria que avancés la tornada per evitar riscos i un cansament innecessari, però Messi, com a líder indiscutible de l'Argentina, sap que té un deute amb la seva selecció".

Xavi Torres, a l''Sport'
"Excepte alguna excepció, que existeix, ningú entén la combinació i les persones que formen la comissió tècnica. Luis Enrique, pel que es veu, tampoc. [...] Ni a Luis Enrique ni al mateix president, la comissió els genera credibilitat. O algú creu que aquesta serà l'aposta de Bartomeu per al projecte esportiu de la seva futura candidatura?".

Emilio Pérez de Rozas, a l''Sport'
"Només Márquez sembla fet de la mateixa pasta que Rossi. I no pel somriure, sinó per la manera d'afrontar les coses bones i les dolentes. El campió de Cervera sap que va fallar a Qatar i que la seva errada, en el primer revolt, li va valer el podi. 'Però això ho arreglo a Austin, on he de vigilar de no sortir al primer revolt, la resta és fàcil'. I després de la frase, la rialla".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'
"La foto de Totti, el crac de la Roma, no indica més que la passió futbolera dels més grans, el respecte al Barça i aquesta sensació que mentre alguns pensen que el club no surt dels jutjats, altres, cracs, pensen que és a la glòria, que val la pena fer-se una foto amb la Copa d'Europa del club blaugrana i emportar-se un parell de llibres de la seva història".

Francesc Perearnau, a 'Mundo Deportivo'
[Sobre les informacions de la Cadena SER] "Quina serà la següent? Potser alguna cosa tan espantosa com que Bartomeu va signar els contractes de Neymar amb la mà esquerra –és esquerrà– o que el pagament es va fer amb una transferència bancària? Caldrà esperar al dilluns per saber una altra entrega d'aquesta secció... d'humor".

Carles Rexach, a 'Mundo Deportivo'
"Aquest virus FIFA em fa estar en guàrdia. Ha trencat el ritme de creuer de l'equip i ha suposat la primera lesió de la temporada de Jordi Alba i les molèsties de Messi en un peu. Espero que no vagin a més i que tornin sans i estalvis. [...] Després serà la feina del tècnic i dels jugadors la que permeti allargar el bon moment".

Toni Brosa, a 'L'Esportiu'
[Sobre les informacions de la Cadena SER] "A l'advocat de l'Estat li interessa demostrar que fitxar Neymar el 2013 va ser administrar contra el Barça ¡, encara que no sigui veritat, al periodista li interessa la imatge de Bartomeu apunyalant Tito, encara que sigui mentida; i el sector culer que vol fer fora Bartomeu degusta la píndola enverinada".

Sergi de Juan, a 'L'Esportiu'
"L'equip necessita mantenir el bon to tant sí com no aquest mes vinent, i de moment tot el que arriba dels jugadors repartits pel món són notícies no gaire positives. Esperem que la inoportunitat d'aquesta aturada quedi en no res".

Àlex Santos, a 'L'Esportiu'
"No he sentit mai que es parli dels valors de l'esforç, la generositat, l'amistat, la perseverança i la solidaritat, entre molts més, quan arriben les derrotes. Victòria és igual a valors, i derrota s'entén sovint com falta de valors. Per tant, quan es guanya, els valors són motiu de reconeixement i s'hi apel·la per lluir múscul davant els rivals".

Alfredo Relaño, a l''As'
"Per això avui demano que 'la roja' es rebel·li contra allò [l'eliminació del Mundial del Brasil] i faci un gran partit. Que no se'l prengui com un compromís de destorb o una ocasió per donar aire a molts suplents, com em temo que pensa".