BARÇA
Esports Barça 04/05/2011

Va parlar Mourinho amb la banqueta del Madrid amb un iPad?

El tècnic portuguès va veure el partit des de l'hotel perquè estava sancionat. El mòbil i el 'tablet' que es van veure a la banqueta dels blancs fan pensar, però, que Mou es comunicava amb el seu equip

Agències
1 min
Un dels ajudants de Mou, pendent d'un 'tablet' a la banqueta del Madrid / TVE

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, no va seure a la banqueta del Camp Nou perquè estava sancionat. Ara bé, sembla que això no va ser obstacle perquè el portuguès es posés en contacte amb els seus ajudants, ja que a la primera part ja es va veure un dels tècnics madridistes pendent d'un iPad que podria servir per comunicar-se amb Mou, tal com es pot veure en les imatges de TVE. A la segona part, ja amb menys escrúpols, es va poder veure el delegat del Madrid, 'Chendo', amb un telèfon mòbil.

La sanció de Mourinho li prohibia fer la xerrada tècnica prèvia al partit. El portuguès tampoc podia seure a la banqueta ni comunicar-se de cap manera amb els seus ajudants. Per assegurar-se que Mou complís la sanció, la UEFA havia destinat un comissari que havia de seure al costat del portuguès i impedir-li que es comuniqués. L'entrenador madridista, però, es va quedar a veure el partit des de l'hotel i va burlar d'aquesta manera els controls de la UEFA.

Karanka va negar a la roda de premsa posterior al partit que Mourinho s'hagués posat en contacte amb els integrants de la banqueta madridista, però va reconèixer que el portuguès i ell havien parlat abans del partit. Les imatges, però, parlen per si soles: al primer temps, un dels ajudants de Mou estava pendent d'un tablet. Cada cop que rebia alguna instrucció, l'interlocutor es posava en contacte amb Karanka. A la segona part, 'Chendo' no va tenir manies i va fer servir el mòbil.

stats