BARÇA
Esports Barça 03/05/2012

El partit de la 'Marató per la pobresa' enfrontarà el Barça de Guardiola i el de Vilanova

El partit de futbol sala se celebrarà al Palau Sant Jordi el proper diumenge 27 de maig a les 19 hores. Els ingressos seran per a la 'Marató per la pobresa' que organitzen TV3 i Catalunya Ràdio

Ara
1 min

BarcelonaAquest dijous al migdia s'ha presentat a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou el partit de futbol sala que disputaran els jugadors del primer equip blaugrana dividits en dos equips i dirigits per Josep Guardiola i Tito Vilanova, amb motiu de la 'Marató per la pobresa' de TV3 i Catalunya Ràdio. El matx se celebrarà al Palau Sant Jordi, el proper 27 de maig a les 19 hores, i tots els diners recaptats seran donats directament a La Marató.

Aquesta és una iniciativa excepcional i puntual que vol mobilitzar la ciutadania i donar suport a les entitats i persones que treballen per combatre la pobresa. "Que ningú es quedi fora de joc" és el lema de la iniciativa, que té com a objectiu lluitar contra l'exclusió social, sensibilitzant i mobilitzant la societat. Els fons que es recaptin aniran destinats a "ajudar els que ajuden": finançaran projectes socials del tercer sector relacionats amb els àmbits de l'assistència, l'habitatge, la inserció sociolaboral i els infants.

Pel que fa a la compra d'entrades –que tindran uns preus que aniran des dels 20 fins als 60 euros–, primer podran adquirir-les els socis del Barça. Des d'aquest dijous, 3 de maig, a les 10 del matí, els socis blaugranes podran comprar entrades. La resta d'aficionats podran comprar-les a partir del proper dilluns, dia 7. Les entrades es poden comprar a través de la web 'ticketmaster.es'.

stats