Futbol
Esports Barça 30/01/2013

Els partits previs a una jornada de Champions es podran avançar a divendres

A petició del Barça, la Lliga ha creat una comissió perquè es valori l'avançament en cada cas, però no passarà amb el Madrid-Barça de Lliga del 2 de març

A.s.
1 min
CINC POSSIBLES RIVALS  El Xakhtar Donetsk ucraïnès, que ja es va enfrontar al Barça fa dues temporades, és un dels possibles rivals als vuitens de la Champions.

BarcelonaEl Reial Madrid-Barça de Lliga previst per al 2 de març segurament no s'avançarà al divendres 1 de març. Encara no és oficial, però totes les informacions apunten en aquesta direcció. El que encara no està confirmat és en quin horari es jugarà.

El Madrid va demanar avançar el clàssic de Lliga al divendres perquè el dimarts següent juga un partit clau de Champions contra el Manchester United.

El Barça, en aquest context, ha demanat aquest dimecres a la reunió de la LFP crear una comissió per regular aquestes peticions. Així, a partir d'ara, les jornades de Lliga prèvies a un partit de Champions important, de vuitens de final en endavant, es valorarà si es pot avançar el partit a divendres, com passa en altre lligues europees.

stats