BARÇA
Esports Barça 27/02/2012

Pedrerol: "Això del Barça amb 'Punto Pelota' és una persecució. Qui marca els límits deontològics?"

El director del programa 'Punto Pelota' parla a 'El matí de Catalunya Ràdio' i diu que la retirada de les acreditacions al seu programa és un "avís per a navegants"

Ara
1 min
'Punto pelota' va fer el seu rècord històric

BarcelonaEl director del programa 'Punto Pelota', Josep Pedrerol, ha parlat per primer cop després del comunicat del Barça. "Això del Barça amb 'Punto Pelota' és una persecució. Qui marca els límits deontològics de la professió?", ha comentat Pedrerol al programa 'El matí de Catalunya Ràdio'.

"Dijous passat vaig dir que potser ens havíem equivocat amb el reportatge sobre el Barça [el que van fer amb la col·laboració del president de l'Hospitalet, Miguel García]. Però la idea era ser lúdics", argumenta Pedrerol, que explica com van aconseguir les imatges. "A 'Punto Pelota' som molt ximples i massa honestos. Les imatges no es van gravar en un lloc privat i no vam fer servir càmera oculta".

Respecte a la sanció imposada pel Barça, Pedrerol explica: "Algun directiu m'ha dit que no només va per nosaltres, la sanció del Barça", i ha afegit: "Per què ningú em truca del Barça per retirar-me l'acreditació? Per què som la caverna mediàtica? És un avís per a navegants?", es qüestiona Pedrerol.

I sobre les disculpes que reclama el Barça, el director de 'Punto Pelota' diu: "És més important una disculpa sense amenaces, com la que vaig fer dijous, que no ara, que pot semblar oportunista", ha conclòs.

stats