Esports Barça 27/02/2021

Pedri surt del Pizjuán amb crosses i pot tenir afectat el soli

El Barça no especifica la lesió del migcampista canari, que serà sotmès a més proves aquest diumenge

2 min
Pedri, que disputa una pilota amb Kounde, s'ha lesionat en el Sevilla-Barça

BarcelonaEl Barça ha hagut de pagar un preu molt alt per la victòria al Sánchez Pizjuán: Les lesions de Pedri i Araujo, separades per només deu minuts. El migcampista canari ha notat una punxada al bessó i de seguida ha demanat el canvi, mentre que el central uruguaià pot haver recaigut de la lesió al turmell. Tots dos estan pendents de més proves, però ara mateix sembla complicat que puguin jugar dimecres a la tornada de les semifinals de Copa, també contra el Sevilla, en què els blaugranes han d'aixecar un 2-0 en contra.

De les dues, la més preocupant és la de Pedri, que s'ha fet mal tot sol en una pilota dividida al minut 70. De seguida s'ha girat cap a la banqueta per demanar el canvi i s'ha deixat caure al terra. Iliaix Moriba ha entrat en el seu lloc. El migcampista, capcot, se n'ha anat cap a la graderia i ha vist els últims minuts del partit amb les mans al cap, amb cara de preocupació. Tot i que Koeman no ha precisat l'abast de la lesió i s'ha remès a les proves que li han de fer, és fàcil intuir que Pedri s'estarà unes quantes setmanes sense jugar. I encara més després de veure com ha entrat a l'hotel de concentració, totalment coix i ajudat d'unes crosses, segons les imatges de TV3.

El club no ha sigut gaire precís i tan sols ha informat d'una "lesió muscular a la part baixa de la cama dreta". Aquest diumenge li faran més proves. Però segons ha avançat Mundo Deportivo, la lesió pot ser al soli. El jove futbolista era un dels més utilitzats per l'entrenador: titular indiscutible al mig del camp, havia participat en tots els partits des del 5 de desembre: 24 de consecutius, 18 com a titular.

Menys alarmant sembla la lesió d'Araujo, que ha abandonat l'estadi aixecant el dit polze als periodistes que li han preguntat pel seu estat físic. Acabat de tornar d'un esquinç al turmell dret, ha saltat al terreny de joc al minut 67 substituint Gerard Piqué i ha hagut de marxar-ne al 82, cedint el seu lloc a Samuel Umtiti. En aquests 15 minuts ha fet un mal gest precisament a la zona on s'havia lesionat. Ha demanat continuar, però els metges l'han forçat a sortir del camp. A diferència de Pedri, Araujo ha arribat a l'hotel caminant amb normalitat i també està pendent de més proves. De totes maneres, i per la recaiguda, és difícil imaginar que pugui jugar dimecres a la Copa.

Piqué: "Jugo més del que em pensava"

En canvi, bones notícies per a Gerard Piqué, que ha pogut jugar més d'una hora a Sevilla. "Estic jugant més del que em pensava", ha reconegut el central, que ha explicat que la substitució era per "repartir càrrega de minuts" i que l'havia pactat amb l'entrenador després d'estar-se "tres mesos sense jugar". En el seu cas, a causa d'un esquinç al lligament del genoll que es va fer al novembre i que el va apartar de l'equip fins a l'anada de Champions contra el PSG. Des de llavors ha jugat de titular en els quatre partits disputats.

stats