Barça
Esports Barça 07/04/2012

Guardiola: "Aquest equip treu endavant qualsevol partit, siguin quines siguin les condicions"

El tècnic del Barça felicita els jugadors perquè "s'han adaptat a un partit molt físic" després d'una setmana carregada i en un terreny de joc "amb una gespa que estava molt alta"

N. Arroyo
2 min
Guardiola corregeix la posició d'un jugador a la Romareda

BarcelonaPep Guardiola ja havia avisat que el Saragossa seria un rival "poc còmode", i el partit a la Romareda ha estat una prova d'aquest avís del tècnic, que en roda de premsa s'ha mostrat molt orgullós de com el seu equip ha sabut reaccionar a les dificultats del matx. "Només nosaltres sabíem la dificultat que tenia aquest partit. Pel rival, per la fortalesa que està mostrant en l'últim mes, per la dificultat del terreny de joc... El partit ha sigut duríssim, complicadíssim", ha dit.

L'entrenador del Barça ha admès que "quan no es pot no es pot", per justificar que el joc del seu Barça, avui, no hagi sigut tan dominador com altres dies. "Que la gespa estigui malament no només ens perjudica a nosaltres, també els afecta a ells. Cadascú fa el que creu, però que la gespa estigui així fa el joc més lent, dóna més problemes a l'àrbitre... És evident que nosaltres necessitem que la gespa estigui bé, però ens hem adaptat. Hem sigut un equip més físic, però és que la situació ho reclamava. Hem tingut extrems que anaven bé a l'espai i Pedro i Alexis ens ho han donat. I un cop més aquest equip ha demostrat que treu endavant qualsevol partit, siguin quines siguin les condicions i encara que vinguem d'una setmana de Champions".

Després d'una setmana de partit de Champions, el tècnic dóna molt de valor als tres punts contra un Saragossa que veu "molt viu" i sobre un terreny de joc "en molt males condicions". "Després de la setmana que hem passat, amb l'eliminatòria contra el Milan i el partit intens contra l'Athletic, només em queda felicitar els jugadors per com han tret el partit endavant".

Guardiola ha elogiat els minuts de Montoya, "que ha complert molt bé en situació de risc", i ha parlat amb tranquil·litat sobre les molèsties musculars d'Alves.

stats