Barça
Esports Barça 24/03/2012

Guardiola: "Hem sigut exemplars en tot"

El tècnic del Barça ha reconegut que el seu equip "sempre ha patit" i que li ha fet falta guanyar els partits "al terreny de joc"

N.a.
1 min
Guardiola a la banqueta de l'Iberostar Estadi

BarcelonaA la sala de premsa de l'Iberostar Estadi, Pep Guardiola no ha perdut l'ocasió de tornar a recordar que el Barça sempre ha donat una bona imatge en aquesta Lliga. "Hem sigut exemplars en tot –ha començat a dir el tècnic–. Després de guanyar-ho tot al principi de temporada, potser ens vam deixar anar una mica i els rivals no perdonen".

En aquest sentit, i assumint la situació a la classificació, l'entrenador del Barça ha recordat que els blaugranes sempre han hagut "de guanyar els partits al terreny de joc". I ha repetit la idea després de criticar la feblesa de les sancions del Comitè de Competició, al qual reclamava que sancionés amb més duresa els últims incidents, tant de Piqué com d'alguns jugadors del Reial Madrid. "Al final, tot es redueix a guanyar al camp", ha resumit.

El tècnic ha fet una darrera reflexió, barreja de tàctica i ironia: "És curiós. Tenim sempre prop d'un 75% de possessió i estem sent un dels equips amb més expulsions. Però, vaja, alguna raó hi deu haver. Se'n van al vestidor i punt".

stats