Barça
Esports Barça 27/11/2011

Guardiola: "Queda molta lliga"

El tècnic del Barça insisteix que res està decidit tot i l'ensopegada a Getafe i que l'equip ha fet un bon partit i ho ha "fet tot per guanyar"

Natalia Arroyo
1 min
Pep Guardiola gesticula durant el partit al Coliseum Alfonso Pérez.

BarcelonaLa derrota a Getafe ha deixat el Barça a sis punts del Reial Madrid, però el tècnic blaugrana no creu que estigui ja tot decidit. "Queda molta lliga", ha dit una vegada i una altra. L'objectiu ara és "recuperar-se bé per dimarts contra el Rayo i dissabte contra el Llevant".

Guardiola creu que l'equip "ho ha fet tot per guanyar" i està orgullós de l'esforç dels seus homes. "No és fàcil jugar després de tres dies d'un partit de Champions i contra un equip que es tanca bé al darrere. Fins al final ho hem intentat i hem tingut ocasions de gol. No tinc res a retreure a l'equip", ha insistit, repetint que l'equip "ha generat joc" i que això és el que importa.

Sobre el paper de Villa pel centre, el de Santpedor ha explicat que s'ha mogut bé i que l'ha situat en punta perquè volia "un davanter més profund i dos laterals que juguessin llargs". Creu que el Barça ha merescut la victòria, però ha felicitat el Getafe pel triomf. "No se'm creu però sempre adverteixo del perill del rival. Sempre es diu que sóc un ensucrat per dir-ho. Jo em miro el rival i sabia perquè avisava".

stats