Barça
Esports Barça 20/03/2012

Guardiola: "El dia que Messi supera César, hem fet un partit d'aquella època"

El tècnic del Barça ha elogiat el rècord de Messi, "que entra de ple dret a la història del Barça" i felicita els jugadors pel partit, en un dia difícil "pel fort vent"

N. Arroyo
2 min
Guardiola corregeix els moviments dels seus jugadors

BarcelonaPep Guardiola, després de la victòria 5-3 contra el Granada, ha resumit el partit amb ironia, comentant que el dia que Messi supera César, el Barça ha fet "un partit d'aquella època, un 5-3, en honor al Barça de les Cinc Copes".

Leo Messi, que avui ja ha aconseguit superar la xifra golejadora de César, ha sigut el gran protagonista. El tècnic blaugrana ha dit que "entra de ple dret en la història del Barça amb 24 anys" i, preguntat per una comparació amb Michael Jordan, ha dit que accepta la comparació perquè "tots dos van dominar el seu esport". "És que ell no fa gols, fa golassos. Cada dia fa un gol més bonic que l'anterior. Estem davant el millor. Ho sento pels que intenten ocupar el seu lloc, però aquest noi és millor que ells". I ha afegit: "Anem 2-2, cap problema. Els companys i jo sabem que ell hi és per resoldre els nostres petits problemes. Per això és el millor. Per aquesta mentalitat, més enllà de les seves qualitats".

Sobre les baixes als laterals, amb Alves sancionat i Adriano lesionat, Guardiola ha dit que es trobarà la solució "al filial" i també ha elogiat el paper dels extrems: "Cuenca avui ens ha donat el partit".

"Xavi té gol. Sempre crea perill quan caça alguna pilota prop de l'àrea –ha comentat el tècnic, analitzant el nou paper dels jugadors de dins del Barça–. Aquest és l'any que hem apropat molt més els interiors a Messi i per això els jugadors del mig del camp arriben molt més a l'àrea. Abans venien molt més a recollir".

Guardiola ha tornat a recordar que aquest grup "sempre tira endavant davant les adversitats" i ha criticat la polèmica de les repeticions amb les televisions. "Hi ha deu càmeres", ha dit.

stats