Barça
Esports Barça 29/04/2012

Guardiola: "El partit d'avui és una demostració del que ha sigut aquest equip durant tot aquest temps"

El tècnic del Barça celebra la golejada al Rayo pel partit "més que seriós" del seu equip i no per haver retardat la celebració de Lliga al Reial Madrid: "Un partit de futbol sempre serveix per a molt"

N. Arroyo
2 min
Pep Guardiola i Tito Vilanova

BarcelonaPep Guardiola va tornar a confessar que la decisió de deixar el club el deixa tranquil i que "el Barça té molta salut", tranquil·litzant un cop més el barcelonisme. "És un equip jove, amb una mitjana d'edat de 24 i 25 anys, i el Tito els coneix perfectament, als que hi ha i als que pugen des de baix. El Barça seguirà competint per tot".

"Un partit de futbol sempre serveix per a molt –ha dit, negant que la missió del Barça avui fos només ajornar la celebració de Lliga al Reial Madrid–. El partit d'avui és una demostració del que ha sigut aquest equip durant tot aquest temps. Hem fet un partit més que seriós contra un equip que s'hi juga coses. Ens estem preparant per a guanyar un títol, la Copa del Rei. No podem deixar-nos anar perquè haguem perdut la Lliga i la final de la Champions. Cada partit serveix per alguna cosa".

L'entrenador s'ha desfet en elogis de Pedro: "El conec des de Tercera. Estic molt feliç per la seva actuació avui, pels dos gols, per les assistències. És un jugador de molt dinamisme, arriba a l'àrea des de tot arreu. Estic molt satisfet pel seu partit".

Preguntat per la polèmica celebració del gol d'Alves i Thiago, que ha molestat als aficionats madrilenys, ha demanat disculpes i ha dit que "no són accions pròpies d'un jugador del Barça" i que "no tornarà a passar".

"No m'he mort –ha dit, en broma, en relació a les mostres d'agraïment i comiat que està rebent en els últims dies–. No sé on seré, però seré per allà". Sobre les paraules de Karanka en relació a que la Lliga seguirà existint sense ell, ha dit que "és una obvietat".

Sobre la titularitat de Pinto, ha dit que "si està bé, serà el porter a la Copa" i volia que agafés "confiança sota pals".

stats