Barça
Esports Barça 26/02/2012

Guardiola: "Tinc la impressió que no guanyarem aquesta Lliga"

El tècnic del Barça celebra la treballada victòria del seu equip al Calderón, aplaudeix el lideratge de Messi i deixa clar que no atraparan el Madrid, però el Barça "competirà fins al final"

N. Arroyo
2 min
Pep Guardiola, al Vicente Calderón

BarcelonaGairebé afònic però força satisfet, Pep Guardiola ha elogiat la feina i l'esforç del seu equip, que aquest diumenge ha guanyat 1-2 al Vicente Calderón en un partit molt treballat. L'entrenador blaugrana, visiblement empipat després de les ajudes arbitrals que avui han impedit que el Madrid punxés a Vallecas, ha reconegut que el Barça "no guanyarà aquesta Lliga", però assegura que l'objectiu és competir fins al final. "No crec que puguem atrapar-los, però espero que no deixem mai de ser nosaltres. Que ens quedi la pau de jugar sempre com sabem", ha demanat.

El tècnic ha resumit el partit i ha destacat la reacció de l'Atlètic després del descans: "A la segona meitat han jugat més directe. El gol tan aviat els ha animat, però ens hem refet. L'Atlètic és un rival molt fort, avui hem passat una molt bona prova".

Guardiola ha elogiat el lideratge de Messi, que avui ha salvat el Barça de l'empat al Calderón: "L'autèntic líder és aquell que, quan les coses es compliquen, fa un pas endavant. I ell sempre el fa". El tècnic ha ironitzat sobre la targeta groga que ha vist Messi i que li impedirà jugar contra l'Sporting de Gijón: "Voleu que descansi? Doncs la setmana que ve ho haurà de fer, com Pepe".

Sobre el fet que avui l'equip hagi pogut reaccionar a temps per guanyar, Guardiola reconeix que ha trobat premi malgrat tenir poques oportunitats al segon temps. "La sort que en altres partits no hem tingut, avui ha aparegut. Hem pogut treure'n una victòria molt important".

stats