Barça
Esports Barça 18/03/2011

Guardiola: "Primer que es posin d'acord entre la Cope i Florentino i després ja veurem"

L'entrenador del Barça no ha volgut respondre al tema de la Cope i el Reial Madrid perquè considera que primer han d'aclarir ells "qui té raó". Abans de la roda de premsa, el periodista Ramon Besa ha llegit un comunicat sobre ètica periodística

Redacció
1 min
Pep Guardiola, en direcció a la sala de premsa.

BarcelonaEl tècnic ha parlat de tots els temes d'actualitat del Barça en sala de premsa, però n'hi hagut un d'especialment rellevant: la polèmica sobre el dopatge suggerida per la cadena Cope.

Guardiola ha refusat comentar els fets, perquè "el club ja ha fet el que havia de fer". A més, aquesta és una qüestió que han de comentar "la Cope i el senyor Florentino Pérez, que no és un encarregat de material, és el màxim responsable del Reial Madrid". "Un diu que la culpa és el del Madrid, i el Madrid que és de la Cope. Primer que es posin ells d'acord sobre qui té raó i després ja veurem".

Abans de la roda de premsa de Guardiola, el periodista Ramon Besa, membre de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes ha llegit el comunicat que el Col·legi de Periodistes va emetre ahir, insistint en la necessitat de respectar el codi deontològic de la professió.

El membre de la Junta de Govern del Col·legi ha subratllat que “no s'assenyala ningú”, però ha recordat que els periodistes “som corresponsables del que passa i hem de ser fidels a la veritat”.

stats