Barça
Esports Barça 15/04/2012

Guardiola: "La Lliga és menys impossible"

El tècnic del Barça ha patit moltíssim durant tot el partit al Ciutat de València, però ha acabat molt satisfet pel treballadíssim triomf del seu equip contra el Llevant però evita parlar del Madrid encara

Ara
1 min
Guardiola, durant el partit contra el Llevant

BarcelonaPep Guardiola ha destacat el triomf de l'equip avui perquè el Llevant és "el pitjor equip per remuntar-li" i es defensa tant bé que costa molt trobar espais per fer gol. El tècnic ha afegit que no era cap sorpresa, perquè ja ho sabien. "El Llevant és un equip que es tanca molt bé al darrere, només deixa Koné a dalt. Si es posen per davant, són un equip complicadíssim perquè és molt difícil atacar-los. És un dels millors equips anant a la contra, van molt bé a l'espai i a dalt tenen a Koné, que aguanta la pilota tres o quatre segons".

El tècnic ha explicat que l'equip ha intentat "trobar alternatives per atacar" un Llevant duríssim en defensa. També ha volgut elogiar el paper de Mascherano i de Cuenca i Alexis, que han ajudat a atacar millor. I ha acabat dient que, si bé l'equip segueix sense dependre d'ell mateix, té "la Lliga menys impossible".

"Hem tret un resultat que ens ajuda per seguir allà a la classificació", ha dit Guardiola, però ha evitat parlar del Madrid perquè "ja hi haurà temps de parlar-ne" i perquè sent que no té "forces encara per pensar-hi" perquè primer es vol centrar "en les semifinals de la Champions i en el Chelsea".

Dissabte que ve, al Camp Nou, el Barça rebrà el Madrid en l'escenari que volia Guardiola, amb l'equip de Mourinho havent-se de jugar la Lliga. "En aquests anys anteriors ho hem hagut de fer nosaltres anant al Bernabéu. Si guanyen ells ja està, però ja es veurà com arribem", per tancar la qüestió del Madrid.

stats