Barça
Esports Barça 15/12/2011

Guardiola: "Perdrem a Villa durant molt de temps, el trobarem a faltar"

El tècnic del Barça no ha amagat la seva tristesa per la greu lesió de Villa, que el tindrà lluny dels terrenys de joc "durant molts mesos" i ha avançat que "haurà de viatjar a Barcelona per ser operat de seguida"

Natalia Arroyo
1 min
Pep Guardiola a la banqueta de l'estadi de Yokohama.

BarcelonaPep Guardiola està abatut. Trist. "Tenim molt mal cos. Una lesió així és molt mala notícia", ha dit el tècnic del Barça. "El David viatjarà a Barcelona de seguida que pugui perquè l'operin aviat. És segur que el perdrem molt de temps", ha explicat. Guardiola no ha donat més detalls però ha fet evident la gravetat de la lesió de Villa, a qui trobaran molt a faltar.

L'entrenador del Barça ha relacionat la fractura d'avui amb "el gran esforç que ha estat fent Villa per jugar molts mesos amb una fractura d'estrés a la tíbia". Tot i la decepció evident, Guardiola ha reconegut que "són coses que van amb la feina i s'han d'acceptar quan venen".

Tot i que encara no s'ha informat del temps de baixa de Villa, les especulacions parlen de molts mesos. Amb Afellay també lesionat de gravetat, ja es busca substitut de Villa per reforçar l'atac del Barça. Guardiola, però, ha estat rotund. "Tinguem una mica de sensibilitat en aquests moments. Hi ha un nano (Villa) que haurà de ser operat i que s'ha trencat la tíbia. Ja hi haurà temps per parlar d'alternatives".

Zubizarreta també lamenta la lesió

El secretari tècnic del Barça també ha comentat la lesió de Villa i la classificació per la final del Mundial de Clubs davant la premsa. "Quan un partit té una lesió d'aquesta gravetat, tot queda en un segon terme", ha valorat. Zubizarreta tampoc ha volgut parlar ara de fitxatges d'hivern. "No és el moment".

stats