Barça
Esports Barça 10/05/2011

Les peticions d'entrades afortunades per ser a Wembley van des de la 39590 fins a la 3888

Això vol dir que els socis que van omplir el formulari les últimes hores de dilluns i les primeres de divendres seran el 28 de maig a Londres

Redacció
1 min
Carles Vilarrubí i Toni Freixa amb el número de tall per les entrades de Wembley.

BarcelonaAquest dimarts a les 10 hores ha tingut lloc a la sala de premsa Ricard Maxenchs el sorteig davant de notari per a l'adjudicació de les entrades per a la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United. Els números de les sol·licituds afortunades han sigut des de la 39590 fins a la 3888 (les últimes i les primeres).

Cal tenir present que cada soci podia fer una única petició d'una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

El mateix 10 i 11 de maig, el club es posarà en contacte amb els socis afortunats per comunicar l'adjudicació i les condicions de cobrament i recollida. El club ha fixat el termini per recollir les localitats entre el 13 i el 23 de maig (excepte el diumenge 15, el dissabte 21 i el diumenge 22).

En el moment de fer la inscripció, es demanava introduir les dades d'una targeta bancària. En cas de ser afortunat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l'import de la reserva (90 euros). En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Les 96.267 entrades sol·licitades, agrupades en 44.396 peticions, signifiquen un nou rècord en la història del FC Barcelona. Fins ara, el màxim nombre de sol·licituds havia sigut per a la final de la Copa del Rei d'aquest any, quan es van demanar 72.767 entrades. Pel que fa a la tercera posició d'aquesta classificació, la temporada 2005/06, els socis del FC Barcelona van demanar un total de 72.680 entrades per assistir a la final de la Lliga de Campions de París, contra l'Arsenal. Per anar a Roma, a la final del 2009, se'n van demanar 57.262.

stats