Barça
Esports Barça 23/04/2012

Cech: "L'1-0 és un molt bon resultat, però el Barça és favorit"

El porter 'blue' no creu que la derrota contra el Madrid afecti el Barça, a qui veu favorit "perquè juga al Camp Nou", i avisa que el Chelsea haurà de fer "un altre gran partit per classificar-se a la final"

N. Arroyo
1 min
Petr Cech, porter txec del Chelsea, a la sala de premsa del Camp Nou

BarcelonaPetr Cech ho té clar. La derrota contra el Reial Madrid no influirà en el partit de dimarts. "El Barça té experiència suficient per saber gestionar això", ha dit el porter 'blue', que ha afegit que, malgrat que l'1-0 "és un molt bon resultat, el Barça és favorit perquè es juga al Camp Nou".

"El Chelsea va tenir sort en l'anada, és cert. Però vam fer un molt bon partit, vam jugar bé. Podem fer-ho igual de bé demà, encara que serà difícil", ha explicat, en castellà, el porter, que avisa que s'imagina un partit "igual que a l'anada". I ha afegit: "Ens sentim amb confiança i haurem de fer un altre gran partit per classificar-nos a la final".

"En els últims anys no vam poder arribar a la final. No m'agrada comparar els equips d'altres temporades, només sé que aquest any tenim una bona oportunitat", ha comentat Cech, que ha recordat el gol d'Iniesta que els va eliminar el 2009.

Preguntat per si algú de la plantilla del Chelsea ha parlat amb Mourinho en les últimes hores, Cech ha tirat d'ironia i ha dit: "Sí, tot just ara mateix acabem de tenir una xerrada tàctica amb ell".

stats