Barça
Esports Barça 04/03/2021

Piqué té un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret

El club no concreta el temps de baixa

Ara
2 min
Gerard Piqué, queixant-se del seu genoll dret amb gestos de dolor

BarcelonaLa valoració mèdica i les proves realitzades aquest matí han mostrat que Gerard Piqué té un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret. El jugador és baixa i l'evolució de la lesió marcarà la seva disponibilitat. El central blaugrana va ser titular i va disputar els 120 minuts contra el Sevilla. A més, Piqué va ser un dels grans protagonistes de la nit, liderant l'heroica remuntada amb un gol al temps afegit que permetia al Barça forçar la pròrroga. 

Aquest dijous s'han entrenat els jugadors disponibles del primer equip al camp 2 de la Ciutat Esportiva, en una sessió de recuperació després del partit contra el Sevilla a la Copa del Rei. 

La cara i la creu

Gerard Piqué va copsar bona part de les sensacions de la remuntada del Barça. El central va fer el gol decisiu per igualar l’eliminatòria, però va encendre totes les alarmes quan es va queixar de dolor a poc més de deu minuts per al final del partit. Es va fer mal tot sol, després d’un gir amb el genoll dret en fer una passada. Des que es va lesionar al novembre i, després de seguir un tractament conservador, va tornar escurçant terminis el 16 de febrer, en el duel contra el PSG. Des de llavors, ha sigut titular en tots els partits.

“No és el mateix tipus de lesió que va patir. No sabem si és greu. Haurem d’esperar a que passi més proves”, va valorar Ronald Koeman, que també va elogiar el seu futbolista. Dembélé també va abandonar el partit amb gestos de dolor i cansament, en el seu cas, tocant-se els bessons. Ahir, després del partit, el club no va tramitar cap comunicat mèdic en relació a cap dels futbolistes a l'espera que passin més proves.

Les lesions van ser la creu d’una remuntada plena d’orgull. Pedri, que va viure el 2-0 des de la banqueta, va dir: “Ha sigut una bogeria. Primer he pensat que el llançament de falta de Messi aniria a gol, després hi ha hagut el córner i... al final, el gol i l'eufòria”. El canari es va expressar amb un tarannà que, com el seu bon futbol, també recorda a Andrés Iniesta.

“Si ens marcaven un gol, la cosa es complicava molt. En un penal sempre hi ha loteria. Però crec que tots hem fet un bon partit. Estic molt content per donar una alegria als nostres seguidors. Tots sabem que són temps difícils, però nosaltres intentem millorar i esperem guanyar la Copa”, va afirmar per la seva part Ter Stegen, un dels altres herois de la nit amb la seva intervenció decisiva quan el marcador encara era d'1-0.

stats