A Piqué li surten els números: "Crec que si guanyem els tres partits serem campions"

El vestidor es resisteix a tirar la tovallola en la lluita per la Lliga

2 min
Gerard Piqué i Joao Félix, durant el Barça - Atlètic de Madrid

Un resultat "decebedor" d'un equip que "no ha fet els deures" però que té "l'obligació de seguir lluitant fins al final". Aquestes eren les reaccions del vestidor del Barça després de l'empat al Camp Nou contra l'Atlètic de Madrid (0-0), que no només minimitza les opcions del conjunt blaugrana de guanyar la Lliga, sinó que aplana i molt el camí perquè l'etern rival, el Reial Madrid, pugui guanyar-la. Dels tres resultats possibles, s'ha produït l'únic que no afavoria cap dels dos que jugaven.

"Després de molts partits, la Lliga segueix oberta, tot i que sabem que no depenem de nosaltres", comentava Gerard Piqué a Movistar. Tot i el resultat, el central es mirava el got mig ple i volia llançar un missatge d'optimisme de cara al final del campionat: "Pot passar de tot, però vist com ha anat tot fins ara, m'agradaria veure si algú ha guanyat quatre partits seguits. Crec que només nosaltres. Si guanyem els tres que ens falten, crec que nosaltres serem campions. La nostra obligació és lluitar pel títol fins al final, sabent que no depenem de nosaltres perquè no hem fet els deures".

El Madrid ho té a tocar

El Reial Madrid, que aquest diumenge rep el Sevilla (21 h), se situarà líder si aconsegueix els tres punts. Si empata, se situarà segon. I si perd, quedaria per darrere del Barça. En qualsevol cas, els blancs són els únics que depenen d'ells mateixos, a l'espera del seu duel contra els andalusos. "Som el Barça i lluitarem fins al final, com vam fer quan semblava que estava perduda", afegia Araujo a Barça TV, referint-se a la remuntada que havia fet l'equip a la segona volta del campionat.

"Jugant a casa, l'empat és una mica decebedor. Ja no depenem de nosaltres però ens hem de centrar en guanyar els nostres partits", afegia Alfred Schreuder. Per a l'assistent de Koeman, que ha actuat com a tècnic principal per la sanció al seu compatriota, la clau del partit ha sigut la baixa per lesió de Busquets. "Hem perdut el mig del camp i fins al segon temps no hem estat millors". Schreuder, però, disculpava i argumentava que amb Pedri (18 anys), Ilaix (18) i De Jong (23), el Barça ha afrontat un partit clau "amb un equip jove i en construcció". "Estem contents per haver guanyat la Copa, però també volíem fer el mateix amb la Lliga. Malgrat no començar bé la temporada, l'estarem lluitant fins a la darrera jornada".

stats