recull de portades
Esports Barça 16/04/2012

Setmana clau per al Barça i "amb l'esperit 'iniestazo'", a la portada del diari 'Sport'

Els partits contra el Chelsea i el Reial Madrid marquen dues fites clau per a la Champions i la Lliga. 'El 9 Esportiu' subratlla: "Set dies de passió blaugrana". 'As' destaca les paraules del president del Bayern, Uli Hoeness, que assegura que "això de Mourinho amb els àrbitres és una paranoia"

Ara
1 min
Sport, 16 d'abril del 2012

BarcelonaEl Barça engega aquest dilluns una setmana crucial per a la Champions i la Lliga amb els partits contra el Chelsea i el Reial Madrid. 'Sport' evoca el gol de Stamford Brigde que va conduir els blaugranes a la final de la Lliga de Campions el 2009 i titula: "Amb l'esperit 'iniestazo'". 'El 9 Esportiu' subratlla: "Set dies de passió blaugrana", i destaca que un Barça "en un gran moment de forma" i "convençut de les seves possibilitats" es juga les dues competicions aquesta setmana. 'Mundo Deportivo' exclama: "Quina setmana", i destaca els "números" brillants amb què arriba Messi a Stamford Bridge.

A la premsa de Madrid, 'Marca' situa en portada l'exmadrista i actual jugador del Bayern Munic Robben, que assegura: "Jugaré la final", i titula: "Robben desafia el Madrid". 'As' etziba: "Bull Munic", i destaca les paraules del president del Bayern, Uli Hoeness, que assegura: "Això de Mourinho amb els àrbitres és una paranoia".

stats