Publicitat
Publicitat

PORTADES ESPORTIVES

"Malgrat la derrota, som i serem", titula avui 'El 9 Esportiu'

Els diaris esportius catalans dediquen les portades a la derrota del Barça davant del Madrid i coincideixen que ara toca pensar en la remuntada a la Champions contra el Chelsea

La portada d' 'El 9 Esportiu' reprodueix el missatge d'ahir al mosaic del Camp Nou i titula: "Malgrat la derrota, som i serem" i assegura que el Madrid va guanyar malgrat jugar com un equip petit. Un altre dels titulars recorda que els aficionats van acomiadar el Barça amb aplaudiments tot i la derrota.'

'Mundo Deportivo' titula: "Adéu Lliga, hola Champions" i qüestiona l'alineació dels blaugranes assegurant que van jugar amb un "onze estrany". També destaca que la distància de set punts amb el Madrid obliga a pensar en Europa.

Pel que fa a l ''Sport', el principal titular és: "S'ha acabat la Lliga; cap a la Champions!" i recull la felicitació de Guardiola als blancs per la victòria i per la Lliga. El diari insisteix que cal recuperar-se ràpid de la derrota per rebre el Chelsea i remuntar la derrota al seu camp la setmana passada.

Els diaris de Madrid, eufòrics amb la victòria. 'Marca' titula: "Gesta de Campions" amb una imatge gran de Cristiano Ronaldo i el peu de foto on hi diu "Lliga CR7".

L ''As' fa una portada-pòster on hi diu: "Rècord i la Lliga". Destaca que Cristiano Ronaldo va guanyar el duel contra Messi i s'encamina cap al Pichichi aquest any. També recull una imatge de La Cibeles, que es va col·lapsar només acabar el partit.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT