PORTADES ESPORTIVES
Esports Barça 22/04/2012

"Malgrat la derrota, som i serem", titula avui 'El 9 Esportiu'

Els diaris esportius catalans dediquen les portades a la derrota del Barça davant del Madrid i coincideixen que ara toca pensar en la remuntada a la Champions contra el Chelsea

Ara
1 min
El 9 Esportiu 22 d'abril

BarcelonaLa portada d''El 9 Esportiu' reprodueix el missatge d'ahir al mosaic del Camp Nou i titula: "Malgrat la derrota, som i serem" i assegura que el Madrid va guanyar malgrat jugar com un equip petit. Un altre dels titulars recorda que els aficionats van acomiadar el Barça amb aplaudiments tot i la derrota.'

'Mundo Deportivo' titula: "Adéu Lliga, hola Champions" i qüestiona l'alineació dels blaugranes assegurant que van jugar amb un "onze estrany". També destaca que la distància de set punts amb el Madrid obliga a pensar en Europa.

Pel que fa a l''Sport', el principal titular és: "S'ha acabat la Lliga; cap a la Champions!" i recull la felicitació de Guardiola als blancs per la victòria i per la Lliga. El diari insisteix que cal recuperar-se ràpid de la derrota per rebre el Chelsea i remuntar la derrota al seu camp la setmana passada.

Els diaris de Madrid, eufòrics amb la victòria. 'Marca' titula: "Gesta de Campions" amb una imatge gran de Cristiano Ronaldo i el peu de foto on hi diu "Lliga CR7".

L''As' fa una portada-pòster on hi diu: "Rècord i la Lliga". Destaca que Cristiano Ronaldo va guanyar el duel contra Messi i s'encamina cap al Pichichi aquest any. També recull una imatge de La Cibeles, que es va col·lapsar només acabar el partit.

stats