Supercopa
Esports Barça 19/08/2011

La premsa de Madrid acusa el Barça d'haver provocat els incidents

L'entorn mediàtic del Reial Madrid no descansa. Avui intenta girar la truita arran de la polèmica del partit de tornada de la Supercopa i acusa Guardiola i Messi d'haver provocat els incidents

Redacció
2 min
Imatge de 'Punto Pelota'.

BarcelonaL'entorn mediàtic del Reial Madrid no descansa i avui intenta girar la truita en la polèmica del partit de tornada de la Supercopa. Segons bona part de la premsa, el Barça va ser el culpable dels incidents.

Durant el programa 'Punto Pelota' (Intereconomía TV) s'ha assegurat que Leo Messi va provocar la banqueta del Reial Madrid després d'haver marcat el tercer gol, en convidar José Mourinho a parlar amb un gest amb la mà.

El diari AS es fa ressò de la informació i l'amplia, ja que, segons el diari, el Reial Madrid es queixa d'unes paraules de Pep Guardiola. El club acusa l'entrenador d'adreçar-se a la banqueta blanca amb les paraules "sou una banda, sou una banda". A més, també es critica Messi per haver dit a Mourinho, abans de xutar una falta, "tíra-la, tu".

El diari El Mundo també agafa aquesta expressió de Pep Guardiola. Segons el El Mundo, que dirigeix Pedro Jota RamírezEl Mundo,, la frase textual és "sou una puta banda".

Segons el MarcaMarca, al vestidor del Madrid no han agradat "les duríssimes declaracions" de Xavi i Piqué. Els jugadors del conjunt blanc les van escoltar quan eren a l'autobús mentre anaven cap a l'aeroport. Antonio García Ferreras escriu, a més, un dur article en l'edició de paper, on sota el títol de "Hipocresia y autoridad moral" també arremet contra el Barça.

stats