Publicitat
Publicitat

Barça

A Madrid celebren la incertesa sobre la renovació de Guardiola en un Barça "que li demana que continuï"

La premsa de Madrid destaca que és el primer cop que Guardiola triga tant en decidir la seva renovació i es fa ressò del suport que, en els últims dies, està rebent dels seus jugadors

Que Guardiola encara no hagi renovat i que ni tan sols hagi manifestat si ho farà o no, s'està vivint amb certa alegria a Madrid. Els principals diaris madrilenys destaquen la "pressió" que els jugadors estan fent per demanar públicament que Guardiola continuï entrenant el primer equip del Barça. La premsa, però, també comenta que el tècnic mai havia trigat tant en posicionar-se.

Al diari ' Marca' recullen totes les declaracions dels jugadors en favor de la renovació del seu entrenador en els últims dies. Però especulen sobre el fet que encara no es conegui el futur del tècnic, fet inèdit en els tres anys anteriors. "El Madrid, que discuteix l'hegemonia culé, pot ser un factor decisiu", diuen. Aquest argument, però, podria ajudar a decidir Guardiola i animar-lo a seguir.

Al diari ' As' repassen també com s'han gestionat les anteriors renovacions de Guardiola i també fan un recull de les declaracions dels líders del vestidor blaugrana com Valdés, Piqué o Xavi.


Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT