Espanyol - Barça
Esports Barça 19/12/2010

La premsa es rendeix davant una altra exhibició del 'maneta team' de Guardiola

Els diaris esportius i genèrics nacionals i estatals destaquen en les seves portades la nova golejada del Barça, aquest cop al "fortí" de l'Espanyol

Redacció
2 min
Els aficionats de l'Espanyol han reconegut el gest d'Andrés Iniesta amb Dani Jarque.

BarcelonaL'exhibició del Barça al derbi d'ahir a Cornellà-El Prat no ha passat desapercebuda enlloc. Un diumenge més la premsa, tan esportiva com genèrica, tan catalana com estatal, es rendeix al joc dels de Guardiola, i el 'maneta team' ja s'ha convertit en un ítem recurrent a totes les portades.

El 9 destaca en la seva obertura que el derbi el va guanyar "Goliat" i que, tot i que l'Espanyol va ser valent en el seu plantejament, el Barça va ser molt superior. Sport i Mundo Deportivo opten per mencionar a les seves portades la 'maneta' que van aconseguir els de Guardiola i destaquen el gran partit de Pedro i la importància de la victòria del Barça al "fortí" de Cornellà-El Prat.

A Madrid, el partit del Reial aquest vespre contra el Sevilla centra les primeres pàgines dels diaris esportius, però també fan menció del resultat del derbi. As remarca que "no hi ha qui pari al Barça", mentre que Marca opta per mencionar l'actuació del col·legiat: "L'àrbire dóna un cop de mà en una altra 'maneta' blaugrana", tot i que en les pàgines interiors reconeixen l'enorme superioritat del Barça davant l'Espanyol.

Pel que fa a la premsa genèrica, els diaris editats al país obren la seva edició d'avui amb "la nova exhibició de joc del Barça a Cornellà-El Prat", on els blaugranes van "destrossar" un Espanyol que encara "no havia perdut al seu fortí".

Només alguns diaris estatals mencionen en portada el resultat del derbi, com Público, que destaca a la primera pàgina que "el Barça s'abona a la maneta", o La Razón, per a qui "el Barça va atropellar l'Espanyol, que encara no havia perdut a Cornellà".

stats