Publicitat
Publicitat

Barça

La premsa internacional es rendeix davant Messi

L'exhibició del jugador del Barça contra el València desperta l'admiració de tothom 

L'exhibició de Leo Messi aquest diumenge contra el València ha provocat l'admiració de tot el món. Després dels quatre gols marcats pel crac argentí, no només la premsa local se'n fa ressò, sinó que la internacional també es rendeix als seus peus.

El diari argentí 'Olé' titula: "Els quatre fantàstics". L'altre diari argentí de tendència generalista, 'Clarín', dedica el fris de la portada al blaugrana.

A Itàlia, 'La Gazzetta dello Sport' titula : "Pòquer de Messi, el València s'inclina", i destaca que "el Barça dóna una lliçó de futbol al València amb un Messi que ho fa tot". "Encara que sembli increïble, els quatre gols de Messi i els cinc del Barça són poca cosa davant la inaudita quantitat d'ocasions creades".

La premsa francesa també diu la seva vinculant el bon partit de Messi a la continuïtat de Pep Guardiola a la banqueta del Camp Nou. A part de destacar els quatre gols de l'argentí, el diari francès 'L'Équipe' també se centra en les paraules que va dir després del partit en què va subratllar que el tècnic "significa molt per a nosaltres i per al club".

Portugal destaca la lluita pel Pitxitxi entre Messi i el jugador del Madrid Cristiano Ronaldo. 'A Bola' subratlla que només "l'actuació de Diego Alves va evitar que la golejada fos històrica". 'Record' parla de "Massacre" al pòquer de Messi "en una de les millors exhibicions del Barça d'aquesta temporada". 'O Jogo' aplaudeix: "Nit de somni de Messi". "El geni Messi va respondre amb gran estil quan es parlava de la seva presumpta baixa forma i ja és, amb els quatre gols, a un de Cristiano Ronaldo".

Des de Brasil, el diari 'Lance' parla de "més que un xou!" i salva el seu paisà Diego Alves. Assegura que el porter "no va tenir cap culpa en els gols".


Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT