BARÇA
Esports Barça 11/01/2012

Els diaris portuguesos donen per tancat el fitxatge de Jonathan Soriano pel Benfica

Seogns el diari "Record", el davanter arribaria al Benfica l'1 de juliol, en una operació pràcticament calcada a la duta a terme aquest passat estiu amb Nolito

Efe
1 min

LisboaL'arribada de Jonathan Soriano al Benfica portuguès per a la temporada és, segons la premsa esportiva portuguesa, un fet. Els diaris portuguesos destaquen que el seu fitxatge no representaria cap cost per a les arques dels portuguesos.

Segons publica en portada el diari Record, l'actualment jugador del Barça B arribaria al club el proper 1 de juliol, només acabar el seu contracte, en una operació pràcticament calcada a la duta a terme aquest estiu amb Nolito. L'interès del Benfica pel jugador del planter culer es remunta a aquest estiu, quan van començar els rumors sobre un possible traspàs.

Ahir mateix, el mateix Soriano reconeixia en declaracions a un altre diari lusità, O Jogo, que l'opció de recalar a l'equip portuguès li seduïa, encara que assegurava no haver arribat encara a cap tipus d'acord.

El davanter, de 26 anys, va ser el màxim pitxitxi del seu equip l'any passat, amb 32 gols, i vol abandonar la disciplina culer a causa fonamentalment a la manca d'oportunitats en el primer equip.

Si es confirma finalment la seva arribada, Jonathan Soriano competiria per un lloc en l'onze titular amb diversos davanters de nivell internacional, especialment el paraguaià Oscar Cardozo, l'argentí Javier Saviola-que acaba de renovar un any més-i l'espanyol Rodrigo.

stats