BARÇA
Esports Barça 11/12/2011

La premsa internacional es torna a rendir al Barça

Argentina, Mèxic, Itàlia, França i Xile, entre d'altres, elogien el triomf del Barça aquest dissabte al Santiago Bernabéu per 1-3

Ara
1 min
L'EQUIPE

BarcelonaLa premsa mundial ha tornat a elogiar el bon joc i l'autoritat dels homes de Pep Guardiola en el triomf per 1-3 al Santiago Bernabéu aquest dissabte. El diari Olé titula "Pep Show Boys" i explica que "el Barça va regalar un gol al Madrid, però "tiki, tiki, tiki", va donar un recital, va guanyar 3-1 i va marxar al Mundial de Clubs", diu el diari argentí.

Pel que fa a Xile, el país natal d'Alexis Sánchez, el diari Las Últimas Noticias titula: "Alexis Sánchez va deixar boig el Reial Madrid". A més, afegeix que "va deixar a la banqueta dos campions del món com Villa i Pedro" i explica que l'ESPN, que el va escollir millor jugador del partit, diu que "no té sostre".

A Mèxic el diari Récord titula "El Barça els va fer tremolar" i comenta que "el Barça, de nou, va ser un vendaval al Bernabéu. Un triomf clar, contundent, que els empata amb els madrilenys tot i que tenen un partit més".

A Itàlia La Gazzetta Sportiva comenta que "Mou s'ensorra sota el Super Barça. La Lliga torna a estar oberta", mentre que El Corriere dello Sport diu que "Mou, el Barça és un malson".

A França el diari esportiu de referència, L'Équipe, és ben contundent en la seva portada: "El Barça dóna una lliçó".

stats