Publicitat
Publicitat

Barça

Un dels preparadors físics del Barça deixa el club i el tècnic dels porters s'ho pensa

Lorenzo Buenaventura segueix els passos de Guardiola i deixa el club, mentre que Juan Carlos Unzué podria pensar-s'ho per certes discrepàncies amb Valdés

Un dels preparadors físics del primer equip del Barça, Lorenzo Buenaventura, deixa el seu càrrec i segueix els passos de Guardiola, que va ser qui va apostar per ell.

Segons ' Mundo Deportivo', Buenaventura ja feia un temps que es plantejava marxar del club per motius personals. L'adéu de Guardiola ha fet decidir definitivament el preparador, que tornarà a Cadis, on va començar.

Buenaventura ha estat el màxim responsable dels preparadors físics aquests últims quatre anys juntament amb Paco Seirul·lo i Aureli Altimira. Va arribar al club recomanat pel doctor Ramon Cugat i després que Guardiola el convencés.

D'altra banda, Juan Carlos Unzué s'està plantejant deixar de ser el preparador dels porters, segons 'Mundo Deportivo', per certes discrepàncies amb Víctor Valdés a l'hora de preparar els entrenaments i d'analitzar els partits. 

Un altre dels motius és que Unzué vol recuperar la seva condició d'entrenador, a la qual va renunciar per substituir Carlos Busquets.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT