Barça
Esports Barça 07/05/2012

Un dels preparadors físics del Barça deixa el club i el tècnic dels porters s'ho pensa

Lorenzo Buenaventura segueix els passos de Guardiola i deixa el club, mentre que Juan Carlos Unzué podria pensar-s'ho per certes discrepàncies amb Valdés

Ara
1 min
Guardiola amb Lorenzo Buenaventura durant un entrenament

BarcelonaUn dels preparadors físics del primer equip del Barça, Lorenzo Buenaventura, deixa el seu càrrec i segueix els passos de Guardiola, que va ser qui va apostar per ell.

Segons 'Mundo Deportivo', Buenaventura ja feia un temps que es plantejava marxar del club per motius personals. L'adéu de Guardiola ha fet decidir definitivament el preparador, que tornarà a Cadis, on va començar.

Buenaventura ha estat el màxim responsable dels preparadors físics aquests últims quatre anys juntament amb Paco Seirul·lo i Aureli Altimira. Va arribar al club recomanat pel doctor Ramon Cugat i després que Guardiola el convencés.

D'altra banda, Juan Carlos Unzué s'està plantejant deixar de ser el preparador dels porters, segons 'Mundo Deportivo', per certes discrepàncies amb Víctor Valdés a l'hora de preparar els entrenaments i d'analitzar els partits.

Un altre dels motius és que Unzué vol recuperar la seva condició d'entrenador, a la qual va renunciar per substituir Carlos Busquets.

stats