COPA DEL REI
Esports Barça 06/03/2012

El president de l'Atlètic de Madrid diu que "és un honor" que la final es jugui al Vicente Calderón

"La gespa es recuperarà bé, per descomptat que sí, si no no ho faríem", ha afirmat Enrique Cerezo en relació al concert que tindrà lloc al Calderón el 20 de maig

Efe
1 min

MadridEl president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, ha dit aquest dimarts que per al seu club "és un honor que la final de la Copa del Rei es jugui al seu estadi" el 25 de maig i ha garantit que la gespa es recuperarà bé per al partit tot i acollir cinc dies abans un concert del grup Coldplay.

"Per l'Atlètic de Madrid, que una final es jugui al seu estadi és un honor i que un partit de la selecció es jugui al seu estadi és un honor. La gespa es recuperarà bé, per descomptat que sí, si no no ho faríem", ha afirmat en relació al concert que tindrà lloc al Calderón el 20 de maig.

"Estem contents perquè la final es jugarà al nostre estadi. La majoria ha recolzat la postura del Vicente Calderón i per lògica s'hauria d'haver fet des del principi", ha dit Cerezo al final de la junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol que ha triat al Calderón per 22 vots a favor davant 14 per La Cartuja de Sevilla.

El president de l'Atlètic de Madrid ha assenyalat que el seu homòleg a l'Athletic de Bilbao, Josu Urrutia, que s'havia mostrat a favor que la final fos a l'estadi sevillà, ha manifestat que "acceptava plenament i orgullós del que digués la majoria" de la directiva.

stats