FUTBOL
Esports Barça 10/12/2012

El president del Còrdova a Artur Mas: "S'ho ha pensat bé, això de la independència?"

En un vídeo en clau d'humor, Carlos González diu a Mas que s'animi i vagi a veure el Còrdova-Barça, perquè si Catalunya s'independitza, aquest partit "només el podrem veure a la Champions"

Ara
2 min

BarcelonaEl president del Còrdova (el proper rival del Barça a la Copa del Rei), Carlos González, ha fet un vídeo per enviar un missatge al president de la Generalitat, Artur Mas. González pregunta a Mas si ja s'ha pensat bé la independència de Catalunya i ironitza sobre els resultats de les eleccions catalanes.

En clau d'humor, el president del Còrdova apareix al vídeo al costat d'una fotografia d'Artur Mas (a l'esquerra) i, a la dreta, hi ha la figura del president de la Generalitat.

"Em dirigeixo a vostè per dir-li que sé que últimament les coses no li han anat gaire bé per casa. Quina mala sort amb les eleccions... Com se li acut a la gent no votar-lo si vostè és molt transparent?", diu el president del Còrdova, que afegeix: "De president a president: vostè s'ho ha pensat bé, això de la independència? Ja sé que Catalunya és una potència econòmica mundial i Espanya li sona a ranci. Però crec que hi ha una cosa més important que tot això que es deixa, que la Copa, mola, i que Catalunya, també".

El president del Còrdova continua: "Pensi-s'ho bé, Artur, que la Copa Mas no mola gens. Animi's, vingui a veure el Còrdova-Barça, que si s'independitzen només el podrem veure a la Champions". Per acabar, González fa una proposta a Artur Mas i li diu que es faci del Còrdova perquè ells també són "rebels" i s'acomiada dient, en català: "Que vagi bé, adéu".

El president del Còrdova ja fa fer un vídeo similar amb motiu de l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei que van jugar contra la Reial Societat. Llavors, el missatge va ser per al rei Joan Carles I.

stats