Publicitat
Publicitat

Barça

El pressupost de la temporada 2011/12 preveu tornar a cobrar l'entrada als socis en la Supercopa

Si el Barça guanya la Lliga o la Copa aquest any, el soci haurà de tornar a pagar. El pressupost s'ha aprovat amb 789 vots a favor i 8 en contra

L'Assemblea de compromissaris també ha aprovat per àmplia majoria el pressupost previst per la temporada 2011/12, més auster en les despeses, i prudent amb els ingressos. Hi ha hagut 789 vots a favor, 8 en contra, i 26 en blanc, dels 807 compromissaris presents.

Antoni Rossich, director general del Barça, ha explicat els pressupostos detalladament, els quals tornen a preveure beneficis (20,1 milions) després de dues temporades de pèrdues. "Continuarem sent austers en allò superficial, i ja serem generosos quan calgui. Hem reduït número de mòbils i fotocòpies en color", ha comentat com a exemple Rossich.

Sandro Rosell, president del Barça, a més, ha respost a una pregunta d'un soci i ha confirmat que si el Barça guanya la Lliga i o la Copa aquest any i l'estiu que ve tornen a jugar la Supercopa d'Espanya, el partit del Camp Nou tornarà a ser de pagament pel socis, i estarà fora de l'abonament de temporada.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT