Copa del Rei
Esports Barça 16/01/2013

El Màlaga posa a prova la concentració del Barça

Els equips de Tito Vilanova i Manuel Pellegrini tornen a enfrontar-se aquest dimecres (21.30, Canal + Liga i GolT) en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei

Efe
1 min
Tito Vilanova, a la dreta durant l'entrenament de dimarts

BarcelonaBarça i Màlaga, protagonistes del partit més destacat de l'última jornada lliguera, tornen a enfrontar-se aquest dimecres (21.30, Canal + Liga i GolT) en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Tito Vilanova no podrà comptar amb David Villa.

Serà un partit en el qual no valdrà el precedent de la lliga, segons els protagonistes, i en el que l'entrenador barcelonista, Tito Vilanova ha de decidir amb quins efectius compta: pràcticament assegurada la Lliga, és possible que el Barça vulgui forçar més la màquina en altres competicions, encara que demà hi haurà més pistes sobre això.

L'únic segur és que David Villa, lesionat durant el partit coper contra el Còrdova i baixa a La Rosaleda, no podrà jugar a causa d'un problema muscular. També és clara l'aposta de José Manuel Pinto a la porteria. Habitual a la Copa, l'andalús jugarà de titular davant els malaguenys. En tot cas, el partit podria servir perquè alguns titulars descansin. En aquest sentit, Vilanova podria deixar de sortida a la banqueta Xavi Hernández, Alves i Pedro i donar entrada a Thiago, Adriano i Alexis.

La idea podria ser mantenir l'estructura a la medul·lar, amb les permutes entre Iniesta i Cesc. Leo Messi té un lloc fix a la davantera, i a la parella de centrals, Carles Puyol podria deixar Javier Mascherano a la banqueta. Una altra possibilitat és que Gerard Piqué descansés.

El Màlaga, per la seva banda, intentarà oblidar l'enfrontament amb el conjunt blaugrana de diumenge passat i buscarà un resultat que li permeti abrigar esperances de superar-lo en la tornada.

stats