Lliga Endesa
Esports Barça 23/03/2013

El Barça Regal visita la pista del Cajasol

Els blaugranes reprenen aquest dissabte a al tarda (19h) de nou en la Lliga Endesa després de segellar el seu pas als quarts de final de l'Eurolliga

Ara
1 min
Ingles entrant a cistella contra el Cajasol

BarcelonaEl Barça Regal visita aquest dissabte a la tarda (19h) la pista d'un Cajasol Banca Cívica que buscarà una victòria que els allunyi de la zona de descens. Els blaugranes, arriben a Andalusia amb la confiança de saber-se ja als quarts de final de l'Eurolliga, però amb l'obligació de centrar-se de nou en la Lliga Endesa.

El partit serà especial per a Aíto García Reneses, tècnic del Cajasol, qui s'enfrontarà al club en el qual va passar gairebé dues dècades com a entrenador. Només Navarro i Jasikevicius són els dos únics jugadors de la plantilla blaugrana que estaven quan el madrileny entrenava al Barça.

Malgrat que el Barça, actual campió de Lliga i Copa no està completant la seva millor temporada a la Lliga Endesa, ja és tercer i arriba a Sevilla després d'haver guanyat set dels últims vuit enfrontaments.

A més, les estadístiques són favorables als blaugranes, ja que en les 26 visites a Sant Pablo, han guanyat en 17 ocasions. No obstant, la temporada passada els andalusos van ser capaços de vèncer (81-75) al conjunt dirigit per Xavi Pascual.

El Cajasol és conscient que afronta una de les cinc 'finals que els queden a la seva pista, sobretot després de les dues últimes derrotes: davant Blusens Monbús i Herbalife Gran Canària, i necessita guanyar per no acostar-se perillosament a la zona de descens.

stats